CYCLEmaniaEXTREME TEAM
CYCLEmania
Vesti & Najave

Kalendar takmicenja 2012. MTB i DRUM

Kalendar takmicenja 2012. MTB i DRUM procitaj
Pan Sport Schwalbe CicloMania International
Thunk Globally. Bike Locally.

Prvenstvo Vojvodine & Trofej Konstantin, Niška Banja

 Dva uspešna nastupa zrenjaninskih biciklista na Prvenstvu Vojvodine u planinskom biciklizmu početkom juna na  Fruškoj gori i na trci Trofej Konstantin održanoj u Niškoj banji proteklog vikenda. 
0ko 90 takmičara okupilo se na Stražilovu, 02.06.,  gde je u organizaciji BK Fanatik i Biciklističkog saveza Srbije (BSS) održana MTB trka Trofej Vojvodine koja je ujedno bila i Prvenstvo Vojvodine u olimpijskoj disciplini kros kantri. Time je ujedno obeležena i treća runda Planet bajk Kupa Srbije u planinskom biciklizmu.
U kategoriji juniora Aleksandar Stanić je na prvenstvu Vojvodine osvojio prvo mesto, dok je u kategoriji mlađih kadetkinja Viktorija Petrović zauzela treće mesto iza dve takmičarke šidske Jednote. 
U kategoriji Masters Ivan Isakov je osvojio bronzu , dok su on i takmičar i trener BK Cyclemania Vladimir Stanar u ekipnoj konkurenciji zauzeli na prvenstvu Vojvodine drugo mesto.
 

 


Na Trofeju Konstantin, međunarodnoj trci održanoj 08.06.u Niškoj Banji u organizaciji niškog biciklističkog kluba " Konstantin" i Biciklističkog saveza Srbije, na izuzetno teškoj kružnoj stazi, junior zrenjaninsog kluba Aleksandar Stanić je kroz cilj prošao kao treći iza dva reprezentativca iz Crne gore i tako osvojio bronzu kao najbolje plasirani junior iz Srbije, dok je u kategoriji seniora - masters, treće mesto osvojio Vladimir Stanar iza  Aleksandra Marića iz kragujevačkog Radničkog i  i Gorana Ristića koji se takmiči za BK Orlovac iz Crne trave. Ivan Isakov je trku završio na odličnom petom mestu. 


 
Adresa: Pupinova 16, 23000, Zrenjanin
Telefon: (+381) 064 1234840