CYCLEmaniaEXTREME TEAM
CYCLEmania
Vesti & Najave

Kalendar takmicenja 2012. MTB i DRUM

Kalendar takmicenja 2012. MTB i DRUM procitaj
Pan Sport Schwalbe CicloMania International
Thunk Globally. Bike Locally.

XXII Fruškogorski MTB maraton

XXII Fruškogorski MTB Maraton

"Ove godine organizujemo maraton, kao i uvek u maju, 22. po redu od prvog MTB maratona. Zato upišite 4. maj u Vaše kalendare i dozvolite sebi da uživate u ovom jedinstvenom događaju.

Skoro 300 takmičara, nebrojeno posmatrača i ceo arsenal pomoćnog kadra i pomagača koji se trude da Vam obezbede uslove za maratonski doživljaj. Nikad niste sami.
Samo jednom godišnje svi se okupimo i takmičimo u ovom broju. Maraton traje nekoliko sati, ali Vam daje šansu da se hvalite godinu dana – do sledećeg maratona.

Posle dvadeset i jedne godine, 22. put ćemo stati na onu čuvenu startnu liniju ispred planinarskog doma na Popovici. Maraton će krenuti 4. maja bez obzira na sve. Nas nije sprečilo ni loše vreme ni teški finansijski uslovi da organizujemo maraton, dok zahvaljujući Vama učesnicima, maraton se održao kroz sve ove godine.

Dragi učesnici, posmatrači, fotografi, sudije, kontrolori, sponzori i svi koji su omogućili postojanje ovog maratona, pozivamo Vas da učestvujete i ove godine, i da oborimo rekord posećenosti i time obeležimo ovaj maraton na najbolji način! " 


 

 
Fanatic MTB Racing Team 
 
Adresa: Pupinova 16, 23000, Zrenjanin
Telefon: (+381) 064 1234840